Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Dacia esoterica. Simboluri, legende si traditii, 2 volume
-15
Dacia esoterica. Simboluri, legende si traditii, 2 volume
Editura: Daksha
Data aparitiei: 2023
Format: 17x24
Numar de volume: 2
Numar de pagini: 976
Autor(i): prof. dr. Vicu Merlan
Editura: Daksha
Disponibilitate: In stoc

Dacia esoterica scoate la suprafata adevarul privind „simbolurile, legendele si traditiile“ neamului românesc, cu radacini adânc înfipte în trecutul continentului european.

Piramidele din România, artefacte enigmatice uimitoare, sanctuare sacre si structuri megalitice, tezaurele dacilor, eroi și creaturi magice, legende și mituri preistorice...

Profesorul Vicu Merlan ne ofera o invitație irezistibilă ...
Pret: 135,00 lei
Pret: 114,75 lei
buc.
CARTI » Top Vanzari, Istorie » Dacia esoterica. Simboluri, legende si traditii, 2 volume

Dacia esoterica. Simboluri, legende si traditii, 2 volume

Dacia esoterica scoate la suprafata adevarul privind „simbolurile, legendele si traditiile“ neamului românesc, cu radacini adânc înfipte în trecutul continentului european.

Piramidele din România, artefacte enigmatice uimitoare, sanctuare sacre si structuri megalitice, tezaurele dacilor, eroi și creaturi magice, legende și mituri preistorice...

Profesorul Vicu Merlan ne ofera o invitație irezistibilă într-un tărâm magic al cunoașterii și spiritualității ancestrale, oferind o privire cuprinzătoare asupra istoriei noastre și a puterii miturilor și legendelor de a conecta trecutul și prezentul nostru spiritual.

Așadar, pregătește-te să îți îndrepți privirea către misterul vremurilor îndepărtate și să descoperi rădăcinile profunde ale tradițiilor și credințelor poporului român.

Dacia Esoterică este o călătorie captivantă în tărâmul spiritual al preistoriei românești, dezvăluind misterele și simbolismul ascuns din legendele și tradițiile ancestrale.

Prin paginile acestei cărți, vei pătrunde într-o lume magică, în care poveștile mitice și cunoașterea spirituală se întrepătrund, dezvăluindu-ne o perspectivă fascinantă asupra vechilor civilizații dacice.

În fiecare pagină, descoperim secretele și simbolurile ce ne-au însoțit pe parcursul timpului, ducându-ne către esența autentică a ființei noastre.

Această carte remarcabilă ne amintește de valorile noastre ancestrale și ne călăuzește spre înțelegerea înțelepciunii strămoșilor noștri, arătându-ne că rădăcinile noastre spirituale au înflorit într-o simfonie a miturilor, legende și tradiții esoterice ce au rezistat timpului.

Fiecare pagină ne poartă către locuri sacre și către semnificații înțelepte, învăluite în mister și spiritualitate ancestrală.

Această carte uimitoare deschide mințile și sufletele către înțelegerea adâncă a legăturilor noastre cu trecutul ancestral.

Prezentarea Editurii:

Dacia Esoterică este o călătorie memorabilă în trecutul nostru îndepărtat, un răstimp de cunoaștere și înțelegere ce ne îmbogățește sufletele și ne aduce mai aproape de înțelepciunea strămoșilor noștri.

Dacia Esoterică debutează cu o perspectivă amplă asupra contribuțiilor arheologilor și folcloriștilor în descifrarea misterelor fondului spiritual al comunităților preistorice.

Această privire adâncă ne permite să înțelegem mai bine conexiunile și semnificațiile mistice ascunse în cunoașterea strămoșilor noștri.

Descoperim conexiunile dintre tradiția poporului român și misterele străvechi în „Elementele Tradiționale în Arta Populară” și în fascinantul subcapitol „Dansul ritual în arta preistorică - Hora”.

În inima spiritualității preistorice, întâlnim „Gânditorii”, artefacte enigmatice uimitoare.

Cartea ne îndrumă către spațiul magic al timpului și polarității zeițelor, dezvăluind simbolismul adânc al cerului și sanctuarelor sacre. Cu ochii deschiși către sceptrele din piatră și artefactele megalitice, descoperim puterea și înțelepciunea comunităților străvechi.

„Tezaurele Dacilor” strălucesc în paginile cărții, mărturii ale bogăției culturale și spirituale a strămoșilor noștri. În urma acestor călătorii prin vremuri îndepărtate, ne conectăm cu înțelepciunea strămoșilor noștri și cu rădăcinile spirituale ale poporului român.

În următoarele pagini, cititorul va fi captivat de legende și mituri inedite ce provin din inima poporului român.

Poveștile despre eroi și creaturi magice precum Urieșul, Moș Crăciun Bătrânul și Moroii îl vor purta în lumi paralele, în care realitatea și miturile se contopesc într-un dans misterios.

Dacia Esoterică te va ghida prin tradițiile oculte și înțelepciunea înțelepților, cunoscuți sub numele de Solomonari (Blajini), ce au vegheat asupra secretelor magiei și misticismului.

Descântătorii de case și alte practici oculte se conturează ca o parte componentă a vieții spirituale din trecut.

Pe măsură ce pasul te va călăuzi în natura sălbatică și mistică a Ceahlăului, vei descoperi locuri sacre.

În explorarea fascinantă a legăturilor spirituale cu spațiul carpato-balcanic, cartea dezvăluie poveștile enigmatice ale Țării Luanei și ale legendelor din județele Iași și Vaslui. În aceste povești învăluite în mister, se află înțelesuri adânci și conexiuni cu divinul.

Dacia Esoterică atinge corzile sufletului, aducând în prim-plan legendele Călușului, Rusaliilor și Joile. Fiecare poveste poartă cu sine un înțeles spiritual, ce ne ajută să înțelegem mai bine tradițiile și credințele din vremuri străvechi.

În cele din urmă, volumul 1 deschide porțile unor mistere uluitoare, cum ar fi „Legenda Marelui Lup Alb” sau „Legenda Cavalerilor Danubieni”.

Aceste legende și mituri preistorice ne învăluie într-un văl de înțelepciune și ne readuc în prim plan conexiunea noastră cu trecutul și rădăcinile spirituale ale poporului român.

Volumul 2 al cărții Dacia Esoterică deschide porțile cunoașterii asupra scrierii și limbii din comunitățile preistorice românești.

Paginile acestei lucrări aduc în prim-plan misterioasa „Scriere preistorică sacra de pe teritoriul Daciei”, explorând simbolurile și înțelesurile adânci din aceste artefacte încărcate de înțelepciune ancestrală.

În căutarea unor dovezi incontestabile, cartea aduce în fața cititorului „Dovezi care arată că geto-dacii știau să scrie”, punând sub lumina reflectoarelor artefacte și inscripții care atestă cunoașterea scrisului în acele timpuri străvechi.

Tehnologiile și invențiile ingenioase ale populațiilor preistorice sunt dezvăluite în subcapitolele dedicate „Structurilor Megalitice” și „Cosonii Dacilor”.

Călătoria continuă în lumea artei și a simbolismului sacru, cu capitolele despre „Diadema Princiară de Aur de la Bunești” și „Tezaurul dacic de argint de la Bălănești”.

Aceste comori neprețuite sunt mărturii ale bogăției culturale și spirituale a poporului dac.

Cartea Dacia Esoterică ne poartă într-o călătorie uluitoare prin lumea constructorilor structurilor megalitice - Uriașii.

Aceste structuri monumentale păstrează mistere vechi de secole.

În paginile despre „Geografia Sacră a României”, descoperim cum teritoriul românesc ascunde locuri și forme geografice cu semnificații spirituale și mistice. Sfinxurile din Munții Ciucaș, Retezat, Masivul Zăganul și Munții Călimani deschid porțile către o altă dimensiune, în care întâlnim legături cu divinul.

Misterele Munților Călimani continuă să fascineze cu simbolismul și înțelesurile lor oculte.

Acești munți misterioși au captivat imaginația oamenilor de-a lungul timpului, iar răspunsurile la întrebările lor ne deschid căi nebănuite către cunoaștere și înțelepciune.

Subcapitolul „Menhirii Preistorici din Zona Huşilor” ne poartă către teritoriul județului Vaslui, unde se ridică menhiruri vechi de mii de ani. Aceste pietre înalte ascund simboluri și semnificații adânci, ce au marcat locuri sacre și importante pentru comunitățile preistorice.

„Gura Raiului din Bucegi” este un punct mistic și enigmatic, unde cerul și pământul se întâlnesc.

Locul încântător ne îmbie cu frumusețea și spiritualitatea sa, oferindu-ne o experiență unică în întâlnirea cu lumea sacră.

Cartea continuă cu misticele „Kogaioanele din România”, urme ale culturii geto-dace.

„Piramidele din România” continuă să stârnească interesul și curiozitatea căutătorilor de mistere. Piramida de pe Vârful Toaca - Ceahlău, Movilele Piramidale de la Șona, Piramidele de Pământ din județul Satu Mare și Piramidele de la Brădeni, județul Sibiu, alături de Piramidele Naturale din Munții Buzăului, ne poartă într-o lume a enigmelor și a semnificațiilor oculte.

Cu fiecare pagină, această carte remarcabilă aduce la lumină misterele și înțelepciunea preistoriei românești, conectându-ne cu înțelesul adânc al simbolurilor și tradițiilor strămoșilor noștri.

Comentarii primite de la cititori:

Dacia esoterica. Simboluri, legende si traditii, 2 volumeCare este parerea ta despre carte?
1-3-2023
Francean Ioan Vasile a scris despre cartea Dacia esoterica. Simboluri, legende si traditii, 2 volume:
Argumente minunate
O carte deosebita ca informatii, inscriptii, originea multor traditii, obiceiuri, practici,,
Cine a cumparat Dacia esoterica. Simboluri, legende si traditii, 2 volume, a mai cumparat si:
Arhipelagul Gulag, 3 volume
Alexandr Soljenitin
Românii. Stigmat etnic, patrii imaginare
Ovidiu Pecican
Mananca si invinge boala
Dr. William W. Li
Lumea Sofiei
Jostein Gaarder
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE