Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Multumesc ca ma convingi
-20
Multumesc ca ma convingi
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2021
Numar de pagini:
Autor(i): Jay Heinrichs
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Ce ne pot invata Aristotel, Lincoln si John Kennedy despre arta persuasiunii!

"Multumesc ca ma convingi" este un festival cu filosofi antici, regi si regine, sfinti crestini si maestri budisti, vedete MTV si chiar personaje de desene animate.

Cartea - scrisa intr-un stil foarte vioi si patrunzator - te va captiva ...
Pret: 59,00 lei
Pret: 47,20 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala, Psihologie si Psihoterapie » Multumesc ca ma convingi

Multumesc ca ma convingi

Ce ne pot invata Aristotel, Lincoln si John Kennedy despre arta persuasiunii!

"Multumesc ca ma convingi" este un festival cu filosofi antici, regi si regine, sfinti crestini si maestri budisti, vedete MTV si chiar personaje de desene animate.

Cartea - scrisa intr-un stil foarte vioi si patrunzator - te va captiva de la inceput pana la sfarsit, convingandu-te in final ca limbajul este ca un joc: il folosesti inteligent, castigi, il folosesti cu stangacie sau nu stii sa il folosesti, pierzi.

Citind o veche carte de retorica scrisa de fostul senator american John Quincy Adams, Jay Heinrichs si-a descoperit o adevarata pasiune pentru acest domeniu, ceea ce l-a determinat ulterior sa il studieze in profunzime si sa ajunga la concluzia ca:

„Retorica inseamna mai mult decat inalta oratorie, mai mult decat „folosirea cuvintelor pentru a influenta sau a convinge”, dupa cum spune Webster.

Retorica ne invata sa discutam fara sa ne enervam si ne ofera sansa de a exploata o sursa de putere asupra societatii despre care nu am stiut ca exista.”

Jay Heinrichs este unul dintre cei mai cunoscuti experti contemporani in materie de limbaj si persuasiune, autorul unui bestseller New York Times si consultant in materie de conflicte si persuasiune.

Colegiul din Middlebury l-a numit Profesor de practica in retorica si oratorie.

Jay Heinrichs a scris pentru zeci de publicatii, precum The New York Times Magazine, Vice si Huffington Post, si a castigat numeroase premii jurnalistice.

A predat arta persuasiunii editorilor de la universitatile de elita din Ivy League, precum si expertilor de la NASA si Pentagon.

„Multumesc ca ma convingi” a fost publicata pana acum in 14 limbi si se afla deja la a 4-a editie, devenind rapid un bestseller New York Times. „Word Hero” (Eroul cuvintelor) si „Cum sa convingi o pisica” sunt alte doua titluri de succes ale autorului.

Jay Heinrichs ne demonstreaza in cartea de fata prin numeroase exemple concrete si sugestive ca retorica este inca vie si ca este mai prezenta in viata noastra de zi cu zi mai mult decat oricand, chiar daca multi dintre noi am fi tentati sa credem ca este o arta invechita, demult abandonata.

Publicitatea, politica si pana si banalele discutii in familie folosesc intrumentele retoricii pentru a ne convinge sau pentru... a ne manipula. Asadar, e de la sine inteles ca... putina retorica nu va strica nimanui, ba dimpotriva.

Cartea este conceputa intr-o maniera interactiva, autorul explicandu-ti pe indelete notiunile si punandu-te totodata la treaba, prin exercitiile pe care ti le propune, astfel incat, la finalul cartii nu numai ca vei sti ceva retorica, dar vei sti sa folosesti cele mai bine de o suta de „instrumente de argumentare” exemplificate in carte, acasa, la scoala, la serviciu sau in comunitate, vei intelege cand functioneaza cel mai bine logica si cand ar trebui sa te bazezi pe o strategie emotionala, cand sa folosesti retorica deliberativa si cand pe cea demonstrativa, cum sa construiesti o dezbatere, cum sa le vorbesti copiilor pentru a te intelege mai bine cu ei sau cum sa folosesti regulile de baza ale dezbaterii pentru a reinstala pacea in cuplu...

Si nu in cele din urma, te va ajuta sa capeti o noua viziune asupra lumii.

Recomandari:

„Daca il incrucisam pe Cicero cu David Letterman il obtinem pe Jay Heinrichs, a carui noua carte este in acelasi timp o analiza a modului in care sa argumentezi eficient si un reportaj amuzant cu privire la motivele pentru care am pierdut cu totul aceasta arta.”

− Joseph Ellis, autor al cartilor American Sphinx (Sfinxul american) si Founding Brothers (Fratii fondatori)

„Multi oameni cred ca retorica este un cuvant obscen, dar, cu mult timp in urma − in vremea Greciei Antice − era probabil cea mai nobila arta. Cartea lui Jay Heinrichs reprezinta o contributie binevenita, valoroasa si interesanta in directia reabilitarii ei atat de necesare.”

− Ben Yagoda, autor al cartilor About Town: The New Yorker and the World It Made (Despre oras: The New Yorker si lumea pe care a creat-o) si The Sound on the Page: Great Writers Talk About Style and Voice in Writing (Cum suna o pagina de carte: marii autori vorbesc despre stil si despre voce)

„Cine ar fi zis ca un retorician poate fi un seducator, un cutezator si un comic? In acest studiu original si plin de inspiratie, Jay Heinrichs ne explica modul in care ne intelegem, ne bucuram si ne enervam unul pe altul, invatandu-ne in acelasi timp cum sa ne asiguram ca toata lumea va fi de partea noastra. Proza lui Heinrichs nu este numai captivanta, este si extrem de amuzanta. Aristotel l-ar fi iubit; la fel si John Adams, Daniel Webster si Abraham Lincoln; E.B. White ar fi devenit agentul lui. O carte mai buna de retorica nu exista.”− Regina Barreca, editor al cartii The Signet Book of American Umor (Cartea de marca a umorului american)

Ce parere ai despre cartea "Multumesc ca ma convingi" ?

Cine a cumparat Multumesc ca ma convingi, a mai cumparat si:
Cartea celor supradotati
Beatrice Milletre
Inteligenta personala
John D. Mayer
Copil bogat, copil istet
Robert Kiyosaki
Eliberează-te de gândurile toxice
Jennie Allen
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE