Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Alegeri si iluzii
Alegeri si iluzii
Editura: For You
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 262
Autor(i): Dr. Eldon Taylor
Editura: For You
Disponibilitate: In stoc

Alegeri si Iluzii va deschide mintea catre cercetarea launtrica, aratându-va cum functioneaza mintea omeneasca si cum o putem folosi pentru a întelege care ne este scopul în viata si ca toti suntem Iubire.

Cartea este o extraordinara perspectiva asupra mintii si constiintei, care vine de la cineva care o demonstreaza de ...
Pret: 25,00 lei
buc.

Alegeri si iluzii

Alegeri si Iluzii va deschide mintea catre cercetarea launtrica, aratându-va cum functioneaza mintea omeneasca si cum o putem folosi pentru a întelege care ne este scopul în viata si ca toti suntem Iubire.

Cartea este o extraordinara perspectiva asupra mintii si constiintei, care vine de la cineva care o demonstreaza de multi ani în viata sa. Tot mai multi oameni încearca astazi sa gaseasca raspunsuri la întrebarile vietii, dorind sa înteleaga relatiile interumane, sa-si îmbunatateasca performantele sau sa se bucure de succes. Din nefericire, majoritatea cauta în afara lor atât raspunsurile, cât si calea de urmat. Îsi gasesc scuze cu rationalizari de genul: Daca m-ar ajuta putin soarta. Daca el sau ea s-ar schimba. Daca ma nasteam altfel si asa mai departe. Daca ati ajuns în viata, într-un loc în care nu ati vrea sa fiti, cititi ALEGERI sI ILUZII”

Când ne dam seama ca atâtea dintre actiunile noastre sunt automate si atâtea alegeri sunt facute de subconstient, întelegem iluzia pe care am trait-o toti, buna parte din viata!

Cartea lui Eldon Taylor Alegeri si iluzii ne arata calea pe care o putem lua, pentru a ajunge acolo unde ne dorim – si o face pe întelesul tuturor. Este un îndrumar excelent care îti arata cum ai ajuns unde esti si cum poti sa ajungi acolo unde ai prefera sa fii.

Recomandari:

„Cititi aceasta carte! Traim vremuri în care oamenii cauta raspunsuri la întrebarile fundamentale din vietile lor. Prin sugestiile ei, cartea va ajuta sa întelegeti ca schimbarea este posibila si ca puteti gasi calea catre iluminare si dobândirea puterii personale. Cred ca poate sa-ti vibratia la care functionezi acum si, mai important decât toate acestea, te ajuta sa vezi ca poti materializa schimbarea. ”

– John Edward, medium si autor al cartii Pentru ultima oara

„Alegeri si Iluzii este o carte inteligenta si practica, scrisa de un mare maestru al mintii. Daca vreti sa iesiti din tiparele propriei gândiri si sa capatati acces la o realitate mai ampla, Eldon Taylor va va arata cum s-o faceti.”

– Joan Borysenko, autoare a cartilor Busola sufletului, Nu e sfârsitul lumii si Vina ne învata, iubirea ne vindeca ( Publicate la Editura For You)

„Alegeri si Iluzii va deschide mintea catre cercetarea launtrica, aratându-va cum functioneaza mintea omeneasca si cum o putem folosi pentru a întelege care ne este scopul în viata si ca toti suntem Iubire.”

– Dr. Gerald G. Jampolsky, autor al cartilor Iubirea înseamna enuntarea la frica si Iertarea – cea mai mare putere vindecatoare

„O extraordinara perspectiva asupra mintii si constiintei, care vine de la cineva care o demonstreaza de multi ani în viata sa.”

– Lynne McTaggart, autoarea cartilor Câmpul si Experimentul intentie

„Tot mai multi oameni încearca astazi sa gaseasca raspunsuri la întrebarile vietii, dorind sa înteleaga relatiile interumane, sa-si îmbunatateasca performantele sau sa se bucure de succes. Din nefericire, majoritatea cauta în afara lor atât raspunsurile, cât si calea de urmat. Îsi gasesc scuze cu rationalizari de genul: Daca m-ar ajuta putin soarta. Daca el sau ea s-ar schimba. Daca ma nasteam altfel si asa mai departe. Daca ati ajuns în viata, într-un loc în care nu ati vrea sa fiti, cititi Alegeri si iluzii.”

– Marci Shimoff, autoarea bestsellerurilor New York Times Fericit fara motiv, si Supa de pui pentru suflet de femeie

„Când ne dam seama ca atâtea dintre actiunile noastre sunt automate si atâtea alegeri sunt facute de subconstient, întelegem iluzia pe care am trait-o toti, buna parte din viata! Cartea lui Eldon Taylor Alegeri si iluzii ne arata calea pe care o putem lua, pentru a ajunge acolo unde ne dorim – si o face pe întelesul tuturor. Este o lectura pe care o recomand tinerilor si vârstnicilor, deopotriva!”

– Dr. C. Norman Shealy, autor al cartii Medicina energetica

„Înteleg de ce Alegeri si Iluzii a devenit bestseller New York Times la prima sa aparitie – iar aceasta editie revizuita vine cu si mai mult. Este un îndrumar excelent care îti arata cum ai ajuns unde esti si cum poti sa ajungi acolo unde ai prefera sa fii. Înca o data, în stilul sau edificator si convingator, Eldon Taylor ne ofera informatii de o inestimabila valoare pentru atingerea oricarui tel.”

– Sandra Anne Taylor, autoare a bestsellerurilor New York Times, Puterea tainica a vietilor tale trecute si Adevar, triumf si tranformare (publicate de Editura For You)

„Mintea omeneasca este incredibil de puternica. Gândurile dumneavoastra sunt cele care v-au adus exact la acest moment al vietii. În Alegeri si Iluzii, Eldon Taylor ofera îndrumari clare pentru schimbarea în bine a vietii si a alegerilor viitoare.”

– Caroline Sutherland, autoare a bestsellerului Corpul stie

Ce parere ai despre cartea "Alegeri si iluzii" ?

Cine a cumparat Alegeri si iluzii, a mai cumparat si:
Exercitii de comunicare NonViolenta
Francoise Keller
Psihogenealogia pentru toti
Isabelle de Roux, Karine Segard
Cum sa dezvolti o memorie de geniu
Dominic O Brien
The Tipping Point
Malcolm Gladwell
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE