Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Efectul compus. Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul
-15
Efectul compus. Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 228
Autor(i): Darren Hardy
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Efectul compus: Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul este ca o calatorie cu destinatia SUCCES.

Îti urez bun venit asadar la bordul unei lecturi pline de informatii utile despre succes, despre cum se obtine el, dar si cu ce pret.

Si pentru ca sunt sigura ca nu esti la prima lectura pe aceasta ...
Pret: 48,00 lei
Pret: 40,80 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Efectul compus. Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul

Efectul compus. Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul

Efectul compus: Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul este ca o calatorie cu destinatia SUCCES.

Îti urez bun venit asadar la bordul unei lecturi pline de informatii utile despre succes, despre cum se obtine el, dar si cu ce pret.

Si pentru ca sunt sigura ca nu esti la prima lectura pe aceasta tema, îti voi dezvalui deocamdata doar atât: Secretul este EFECTUL COMPUS, definit de Darren Hardy drept: „principiul prin care poti obtine rezultate uriase printr-o serie de alegeri mici si inteligente”.

Tony Robbins cel care se autointituleaza „antrenorul succesului” a rezumat pe întelesul tuturor esenta acestei carti, dar si ce înseamna „efectul compus”:

„Efectul compus se bazeaza pe un principiu pe care l-am folosit si eu în viata si în cursurile mele; si anume, ca deciziile tale îti modeleaza destinul.

Viitorul este asa cum ti-l faci.

Deciziile marunte, de zi cu zi, te vor conduce, în mod implicit, fie spre viata pe care ti-o doresti, fie spre dezastru.

De fapt, tocmai deciziile cele mai marunte sunt cele care îti modeleaza viata.

Daca te abati de la traseu fie si numai doi milimetri, traiectoria ti se va schimba; o decizie din trecut aparent marunta, insignifianta, poate capata în prezent proportii monstruoase.

Hrana pe care o manânci, slujba pe care o ai, oamenii cu care te însotesti, modul în care îti petreci dupa-amiaza etc., toate aceste decizii îti modeleaza viata pe care o duci în prezent si, mai presus de toate, felul în care îti vei petrece restul existentei. Însa vestea buna este ca schimbarea sta în puterea ta.”

Asadar, citeste doar câte trei pagini dintr-o carte înainte de culcare, si tot vei fi mai câstigat decât daca nu ai citi deloc, economiseste fie si numai 5 lei în fiecare saptamâna si în 10 ani aceasta suma de nimic se va transforma într-o mica avere, renunta la rontait, si silueta ta îti va multumi în scurt timp, devenind mult mai zvelta, coboara din autobuz macar cu doua statii înainte de a ajunge la destinatie si mergi pe jos, si forma ta fizica va fi din ce în ce mai buna.

Principala sursa de inspiratie pentru scrierea acestei carti a fost propria experienta a autorului.

El însusi marturiseste ca, timp de 20 de ani, a studiat intens succesul, cheltuind sute de mii de dolari pentru a experimenta diferite moduri în care poate fi obtinut.

Concluzia sa a fost ca Efectul compus este metoda cu care vei merge întotdeauna la sigur.

A doua sursa de inspiratie pentru aceasta carte au fost povestile liderilor de opinie, speakerilor, autorilor influenti, antreprenorilor si oamenilor de afaceri de succes cu care a colaborat în calitate de speaker si consultant.

A treia sursa de inspiratie pentru aceasta carte a fost „oceanul de informatii despre realizari personale” pe care l-a studiat în calitate de editor al revistei Success.

Darren Hardy (n. 1971) este fostul editor al revistei SUCCESS, autor de bestselleruri New York Times, orator distins de Asociatia Americana a Oratorilor cu premiul „Master of Influence” pentru profesionalismul de care da dovada în arta vorbitului în public si consilier pentru unii dintre cei mai de succes oameni ai planetei.

Ce parere ai despre cartea "Efectul compus. Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul" ?

Cine a cumparat Efectul compus. Impulsioneaza-ti venitul, viata si succesul, a mai cumparat si:
Cea mai mare cacealma
Maria Konnikova
A da si a lua
Adam Grant
Terapia fericirii
Moussa Nabati
Orice femeie poate
David Reuben
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE