O ancheta jurnalistica ce sintetizeaza numeroase studii stiintifice serioase referitoare la gluten, realizate de specialisti in imunologie, toxicologie si alergologie si din care aflam cum consumul de grau supus modificarilor genetice a condus la o adevarata explozie de cazuri de intoleranta la gluten sau de boli autoimune!
"De ce apare cancerul? Cum putem scapa de el atunci c?nd mobilizam ?n acest scop toate fortele medicale, dar si psihice si mentale? Prin ce se deosebesc persoanele care supravietuiesc de cele care mor, av?nd acelasi diagnostic si acelasi prognostic?
Speranta da viata si placerea de a trai schimba cursul evenimentelor si ... citeste mai departe
Marturii, anchete si sfaturi practice pentru o alimentatie sanatoasa. Renuntand la zahar te poti VINDECA
Daniele Gerkens, jurnalista franceza la revista Elle, a renuntat la zahar timp de un an. Consecinta a fost ca a scapat de alergii, sinuzita, riduri, balonare, celulita si sase kilograme. Fara niciun tratament!
Pornind de la cele mai recente studii din sfera psihologiei, neurologiei sau a bolilor de nutritie si de metabolism, dr. Marie Thirion analizeaza mecanismele care stau la baza senzatiei de foame, a placerii si a satietatii, dar si comportamentul pe care ?l avem ?ntr-un anumit mediu nutritional.
Burta ascunde o comoara a organismului: un al doilea creier. In timp ce creierul de sus g?ndeste, se proiecteaza pe sine si reflecteaza, cel de jos, populat de miliarde de neuroni, vegheaza asupra digestiei si, ?n acelasi timp, joaca un rol major ?n formarea emotiilor.