Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Oamenii sunt ... si o pot dovedi. Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi
-15
Oamenii sunt ... si o pot dovedi. Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini:
Autor(i): Larry Winget
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Oamenii sunt … și o pot dovedi! Cele 10 modalități prin care te sabotezi singur și cum le poți depăși este o carte excelentă de dezvoltare personală pentru toți cei care nu mai vor să rateze oportunități în viață. Este o carte despre succes și căile pe care trebuie să ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 34,00 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Oamenii sunt ... si o pot dovedi. Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi

Oamenii sunt ... si o pot dovedi. Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi

Oamenii sunt … și o pot dovedi! Cele 10 modalități prin care te sabotezi singur și cum le poți depăși este o carte excelentă de dezvoltare personală pentru toți cei care nu mai vor să rateze oportunități în viață. Este o carte despre succes și căile pe care trebuie să le urmezi pentru a-l atinge și în același timp este o carte scrisă într-un stil agresiv și abraziv care va reuși mai mult ca sigur să te scoată din dulcea ta zonă de confort.

Fii sincer cu tine însuți, recunoaște că autorul are dreptate fie și numai în legătură cu un singur aspect din viața ta și ai toate șansele să îți fie mai bine în viitor!

Mai ales că, volumul de față nu te ajută doar să te cunoști mai bine, dar îți oferă și posibile soluții și mini-planuri de acțiune pentru problemele cu care te confrunți.

Ideea cărții i-a venit autorului în timp ce acorda un interviu la radio despre noua lui carte, Youʼre Broke Because You Want to Be (Ești falit pentru că așa vrei să fii).

Întrebat fiind de unul dintre ascultătorii care au intrat în direct în timpul emisiunii dacă este de părere că oamenii sunt idioți, răspunsul autorului a venit prompt:

„Eu nu cred că oamenii sunt idioți. Știu că sunt idioți și o pot dovedi”.

Prin urmare, această carte este despre noi și despre slăbiciunile noastre, despre lucrurile și alegerile prostești pe care le facem în viață, dar și despre cum am putea proceda pe viitor pentru a nu mai rata o mulțime de oportunități.

Cu alte cuvinte, după cum însuși autorul spune, cartea aceasta este:

„un pic despre afaceri; un pic de dezvoltare personală; un pic despre finanțe; un pic de parenting; un pic despre relații; un pic despre sănătate și bunăstare; câteva tutoriale temeinice, ceva distracție, plus o doză enormă de atitudine și bun simț!”

Cartea este scrisă într-o manieră interactivă, autorul impulsionându-te prin intermediul fișelor de lucru incluse să te gândești și să-ți notezi motivele pentru care viața ta de până acum nu este așa cum ți-ai fi dorit.

Ce parere ai despre cartea "Oamenii sunt ... si o pot dovedi. Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi" ?

Cine a cumparat Oamenii sunt ... si o pot dovedi. Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi, a mai cumparat si:
Cum să ți se rupă à la française
Fabrice Midal
The High 5 Habit. E timpul să te bucuri de tine
Mel Robbins
Arta persuasiunii
Juliet Erickson
Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala
Walter Anderson
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE