Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Vindecarea vibrationala
-20
Vindecarea vibrationala
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 185
Autor(i): Jaya Jaya Myra
Editura: Curtea Veche
Disponibilitate: In stoc

Daca va doriti o stare generala de bine, sanatate, echilibru, dezvoltarea abilitatii de a lua cele mai bune decizii, este important sa învatati sa va cunoasteti cu adevarat si sa lucrati cu energia vitala.

Pornind de la întrebari simple care va ajuta sa va determinati tipul energetic, temperamentul si scopul în ...
Pret: 35,00 lei
Pret: 28,00 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Vindecarea vibrationala

Vindecarea vibrationala

Daca va doriti o stare generala de bine, sanatate, echilibru, dezvoltarea abilitatii de a lua cele mai bune decizii, este important sa învatati sa va cunoasteti cu adevarat si sa lucrati cu energia vitala.

Pornind de la întrebari simple care va ajuta sa va determinati tipul energetic, temperamentul si scopul în viata, Vindecarea vibrationala este un manual excelent care va îndruma pasii pentru a va crea o viata echilibrata si sanatoasa.

Veti parcurge toate conceptele fundamentale necesare pentru a întelege ce înseamna vindecare vibrationala si, bineînteles, veti afla cum sa aplicati eficient metodele sale.

Veti învata ce este energia subtila, care este sursa ei si cum se deplaseaza în corp. Veti explora cele zece chakre si va veti determina constitutia si temperamentul.

Veti primi informatii despre cum colaboreaza mintea, corpul si sufletul pentru a da nastere fiintei dumneavoastra unice.

Vindecarea vibrationala va ofera o perspectiva noua asupra vietii, motivându-va totodata sa explorati în profunzime ce conteaza cu adevarat: propria fiinta.

Daca sunteti în cautarea unor alternative naturale pentru o viata sanatoasa, echilibrata si împlinita, Vindecarea vibrationala va ofera câteva solutii practice. Veti explora relatia dinamica dintre energie si sanatate si veti afla din paginile cartii care sunt tehnicile de vindecare vibrationala cele mai potrivite pentru propria persoana.

Usor de citit si plin de informatii utile, acest volum remarcabil va ofera indicatii practice ca sa puteti lucra cu o gama vasta de tehnici terapeutice. Printre acestea se numara vizualizarea, mantra, aromaterapia, meditatia, folosirea plantelor medicinale si multe altele. Metodele si tehnicile prezentate va ajuta sa va creati propriul program de vindecare.

Mai mult, veti gasi spre finalul cartii si un capitol dedicat terapeutilor, celor care au înclinatia si dorinta de a-i vindeca pe altii. Jaya Jaya Myra va împartaseste informatiile si perspectivele pe care le-a dobândit în ani de studiu, sub îndrumarea unor maestri iluminati.

„Daca sunteti în cautarea unor alternative la sistemul occidental de vindecare bazat pe chimicale, aceasta carte este un punct valoros de pornire. În Vindecarea vibrationala, Jaya Jaya Myra dezvaluie fundamentele puternice ale vindecarii orientale, prezentându-le în asa fel încât sa fie usor de înteles de gândirea occidentala.“

Spirituality Today
Carti scrise de acelasi autor:
Jaya Jaya Myra - Vindecarea vibrationala

Ce parere ai despre cartea "Vindecarea vibrationala" ?

Cine a cumparat Vindecarea vibrationala, a mai cumparat si:
Ce a învățat Isus de la femei
James McGrath
Una cu viata
Eckhart Tolle
Astrologia de la Cer la Pamant
Valeriu Panoiu
In drum spre casa
Sonia Choquette
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE