Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Sageata lui Poseidon

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
ILLUMINATI
SOCIETATEA SECRETA
BEST BOOKS
CARTILE ANULUI 2018
Aboneaza-te la newsletter
Tenacitatea mentala
Tenacitatea mentala
Editura: BMI
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 412
Autor(i): Doug Strycharczyk, Peter Clough
Editura: BMI
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Tenacitatea mentala sau eficacitatea cu care actioneaza individul in fata stresului, cu raspunsul lui la provocari si presiuni

Cheia performantei, rezilientei si starii de bine!

Doug Strycharczyk este CEO al AQR Ltd, unul dintre cei mai importanti si mai dinamici producatori de teste psihometrice din lume. Principalele domenii vizate de el sunt ...
Pret: 59,00 lei
buc.

Tenacitatea mentala

Tenacitatea mentala sau eficacitatea cu care actioneaza individul in fata stresului, cu raspunsul lui la provocari si presiuni

Cheia performantei, rezilientei si starii de bine!

Doug Strycharczyk este CEO al AQR Ltd, unul dintre cei mai importanti si mai dinamici producatori de teste psihometrice din lume. Principalele domenii vizate de el sunt cel ocupational, cel social, al educatiei, al sportului si al sanatatii.

Peter Clough este profesor de psihologie aplicata la Universitatea Metropolitana din Manchester. Activitatea sa de cercetare vizeaza performanta in mediile de inalta presiune. A contribuit la crearea modelului tenacitatii mentale si a chestionarului MTQ48. A demonstrat aplicabilitatea modelului tenacitatii mentale intr-o mare diversitate de situatii.

Tenacitatea mentala. Cheia performantei, rezilientei si starii de bine. Tenacitatea mentala are legatura cu eficacitatea cu care actioneaza individul in fata stresului, cu raspunsul lui la provocari si presiuni.

Intelegerea acestui concept este esentiala pentru imbunatatirea performantei individuale si a organizatiei. Discutand aplicarea conceptului in lumea sportului, sanatatii, educatiei, organizatiei etc., cartea prezinta clar si riguros modelul celor patru componente ale tenacitatii mentale, precum si sistemul de masura folosit in evaluarile individuale sau de grup — chestionarul MTQ48.

Sunt incluse mai multe studii de caz, ca si rezultatele unor experimente ce folosesc acest chestionar.

Adresandu-se celor care se dedica imbunatatirii, prin coaching sau mentoring, a performantelor individuale sau colective, cartea ofera un ghid practic de aplicare a metodelor si tehnicilor menite sa imbunatateasca radical capacitatea oamenilor de a-si valorifica experientele in fata provocarilor, presiunilor si stresului.

Printre altele, cartea ne arata:

- cum se evalueaza tenacitatea mentala a individului sau organizatiei;

- cum se poate imbunatati capacitatea de a infrunta stresul;

- cum ne putem crea o serie de metode de recunoastere, fructificare si dezvoltare a tenacitatii mentale

Ce parere ai despre cartea "Tenacitatea mentala" ?

Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE