Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Fantanile tacerii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
BOOKilipir
ULTIMELE EXEMPLARE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare
Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare
Editura: Orizonturi
Data aparitiei: 2010
Numar de pagini: -
Autor(i): Harrison
Editura: Orizonturi

Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare. Lucrare din bibliografia pentru examenul de rezidentiat.

O versiune radical imbunatatita fata de cele precedente, cu noutati ce constau in prezentarea unor medicamente de ultima generatie, a procedurilor paraclinice moderne, a notiunilor de transplantologie, precum si a gravelor maladii ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare

Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare

Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare. Lucrare din bibliografia pentru examenul de rezidentiat.

O versiune radical imbunatatita fata de cele precedente, cu noutati ce constau in prezentarea unor medicamente de ultima generatie, a procedurilor paraclinice moderne, a notiunilor de transplantologie, precum si a gravelor maladii ale inceputului de mileniu (SIDA, cancer, viroze etc.)

Un manual de buzunar, ce concentreaza in doar 1104 pagini informatiile esentiale cuprinse in varianta mare a manualului Harrison ? Principii de medicina interna, editia 14, intrata acum in bibliografia candidatilor la examenul de rezidentiat.

Principii de Medicina Interna, editia a 14-a, in bibliografia pentru rezidentiat, lucrarea de fata a devenit deosebit de utila in vederea autoevaluarii si recapitularii cunostintelor medicale ale candidatilor la acest examen.

Structurata in 10 capitole ce insumeaza 823 de intrebari si raspunsurile corespunzatoare, cartea prezinta cazuri clinice frecvent intilnite, dar si afectiuni mai rare ? adevarate capcane atit pentru tinarul medic aflat la inceputul carierei, cit si pentru practicienii cu experienta.

Daca dupa citirea explicatiilor sint necesare mai multe informatii, se recomanda consultarea capitolelor indicate la raspunsuri, din "Harrison ? Principii de Medicina Interna", editia a 14-a.

Prin gradul de dificultate a testelor, tematica abordata si limita de timp autoimpusa (sub 2 minute si jumatate pentru fiecare intrebare) se simuleaza din toate punctele de vedere examenele ce vor fi sustinute de absolventii facultatilor de medicina de-a lungul carierei.

Asadar, rezolvarea testelor de autoevaluare si recapitulare ajuta la: - identificarea domeniilor medicale in care cunostintele sint relativ slabe - aprofundarea acestor domenii - evaluarea cunostintelor dobindite in anii de studiu - testarea rationamentului si a abilitatii de rezolvare a cazurilor clinice - asimilarea multitudinii de noutati din vastul domeniu al medicinei interne

Lucrarea "Teste de autoevaluare si recapitulare ? Harrison" reprezinta un instrument important si pentru medicii de familie, medicii internisti si alti practicieni, carora le ofera posibilitatea de actualizare si de evaluare a cunostintelor clinice, de apreciere a abilitatii de a interpreta datele si de a rezolva cazuri clinice.

Carti scrise de acelasi autor:
Harrison - Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare" ?

Cine a cumparat Principii de medicina interna Harrison, Editia 14. Teste pentru autoevaluare si recapitulare, a mai cumparat si:
Phaidros sau Despre frumos
Platon
Stepa si alte povestiri
Anton Pavlovici Cehov
Mostenire cu obligatii
Julie Garwood
Calatoriti cu origami
Origami
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE