Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Cartea occidentala a vietii si a mortii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20
12 CARTI DESPRE
LUMEA IN CARE TRAIM
GANDESTE SI
MANANCA INTELIGENT
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
OZN-uri deasupra Romaniei
-10
OZN-uri deasupra Romaniei
Editura: Life Style
Anul de aparitie: 2017
Numar de pagini: 307
Autor(i): Dan D. Farcas
Editura: Trei Life Style
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Cartea îsi propune ca prim obiectiv prezentarea unei selectii reprezentative a observatiilor si întâlnirilor de tip OZN din România, din secolul al XVI-lea pâna în prezent.

Apoi, include o istorie a ufologiei din tara noastra, prezentând si personalitatile din acest domeniu, care au cules si examinat cea mai mare parte ...
Pret: 39,00 lei
Pret: 35,10 lei
buc.
CARTI » Noutati, Istorii Secrete » OZN-uri deasupra Romaniei

OZN-uri deasupra Romaniei

Cartea îsi propune ca prim obiectiv prezentarea unei selectii reprezentative a observatiilor si întâlnirilor de tip OZN din România, din secolul al XVI-lea pâna în prezent.

Apoi, include o istorie a ufologiei din tara noastra, prezentând si personalitatile din acest domeniu, care au cules si examinat cea mai mare parte a cazurilor selectate.

A treia parte a lucrarii este o încercare de a întelege ce se întâmpla în spatele fenomenului OZN, în general, ilustrata foarte bine de cazurile românesti si evidentiind înrudirile cu evenimente folclorice, religioase, paranormale etc.

În final, autorul expune si o ipoteza personala, pentru a explica cele observate, dincolo de simplismul cliseelor promovate în prezent în mediile de informare.

„O carte extraordinara, continând o multitudine de detalii fascinante asupra unui mare numar de cazuri, de la observatii facute de piloti, pâna la întâlniri cu entitati extraterestre. Bogatia detaliilor o face valoroasa pentru oricine e interesat de acest domeniu.“ - Nick Pope, seful proiectului OZN al Ministerului Apararii din Regatul Unit, 1991–1994„O lectura esentiala pentru pasionatii de acest subiect.

O carte bine documentata, care evidentiaza importanta observatiilor OZN, petrecute de-a lungul istoriei României si nerelatate pâna în prezent.“ - John Hanson, editor/autor al seriei de volume Haunted Skies din Marea Britanie

Nascut în 1940 la Resita, Dan D. Farcas este licentiat în matematica si fizica si are doctorat în matematica si calculatoare. În 1993 a fost ales membru titular al Academiei de Stiinte Medicale din România. Din 2011 este presedintele Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din România. A publicat peste 25 de carti (de informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.) si peste 1200 de articole, participând, de asemenea, la multe emisiuni radio si TV.
Carti scrise de acelasi autor:
Dan D. Farcas - OZN-uri deasupra Romaniei

Ce parere ai despre cartea "OZN-uri deasupra Romaniei" ?

Cine a cumparat OZN-uri deasupra Romaniei, a mai cumparat si:
Medicina si asasinatul politic
Dora Petrila
Calm. Calea originala spre o viata mai buna
Sandy Newbigging
Disparitia lui Adele Bedeau
Graeme Macrae Burnet
Sarlatani si vindecatori inchipuiti
Mihail Mihailide
Relatii clienti
Abonare
Integrala aventurilor lui Sherlock Holmes
Pachet Integrala aventurilor lui Arsene Lupin, 5 volume
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE