Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Matsushita Leadership
-10
Matsushita Leadership
Editura: Publica
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini: 402
Autor(i): John Kotter
Editura: Publica
Colectia: Publica Pocket

Matsushita Leadership - Ce avem de învatat de la cel mai remarcabil antreprenor al secolului XX.

Konosuke Matsushita (1894-1989) a fost una dintre cele mai importante surse de inspiratie ale timpului sau. Realizarile sale ca lider, autor, educator, filantrop si inovator al managementului sunt uimitoare si îi lasa în umbra chiar ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Matsushita Leadership

Matsushita Leadership

Matsushita Leadership - Ce avem de învatat de la cel mai remarcabil antreprenor al secolului XX.

Konosuke Matsushita (1894-1989) a fost una dintre cele mai importante surse de inspiratie ale timpului sau. Realizarile sale ca lider, autor, educator, filantrop si inovator al managementului sunt uimitoare si îi lasa în umbra chiar si pe Soichiro Honda, J.C. Penny, Sam Walton si Henry Ford.

A trait în saracie înca de la 4 ani, apoi s-a descurcat fara parinti, pe care i-a pierdut la o vârsta frageda si a fost nevoit sa munceasca 16 ore pe zi, înca de la 9 ani. A început o afacere fara a avea bani sau alt sprijin, si-a pierdut apoi singurul fiu. La acestea s-au adaugat Marea Depresie, ororile aduse de cel de-al doilea razboi mondial în Japonia si multe altele.

Povestea lui Matsushita ne arata ca totul este posibil, chiar si atunci când esti un tânar bolnavicios, care nu beneficiaza de sprijinul unei familii înstarite, de o educatie buna, de o înfatisare atragatoare sau de o prezenta carismatica. Povestea lui Matsushita este despre cum sa conduci, cum sa fii întreprinzator, cum sa-ti traiesti viata învatând zi de zi si mai ales despre energia necesara ca sa faci aceste lucruri. Viata lui demonstreaza puterea pe care o au perspectiva pe termen lung, obiectivele idealiste si smerenia în fata marilor succese.

“Matsushita Leadership” este o biografie, dar si o culegere de învataturi pentru corporatii si pentru cei ce vor sa-si construiasca o cariera în secolul 21. Este o sursa de inspiratie si un abecedar al afacerilor, o carte folositoare organizatiilor si oamenilor.

John P. Kotter relateaza cum a creat Matsushita o afacere enorma, cum a inventat practici de management care sunt folosite si astazi, cum a contribuit la realizarea miracolului economic trait de Japonia dupa razboi. Matsushita a scris si numeroase carti în ultimii ani de viata, a deschis o scoala care formeaza lideri, a creat versiunea japoneza a Premiul Nobel si a donat sute de milioane de dolari pentru cauze nobile.

John P. Kotter reuseste sa arate în aceasta carte fascinanta, dar si educativa, despre cum Matsushita nu s-a lasat doborât de neajunsuri, ci a devenit un om de afaceri de succes si un lider, construind Matsushita Electric Corporation – echivalentul japonez al General Electric.
Carti scrise de acelasi autor:
John Kotter - Matsushita Leadership (apare in curand - solicita acest produs)
John Kotter - Forta schimbarii (apare in curand - solicita acest produs)
John Kotter - Simtul Urgentei (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Matsushita Leadership" ?

Cine a cumparat Matsushita Leadership, a mai cumparat si:
Regi, razboaie si cocote
Cristoph Schulte-Richtering
Eugen Barbu. Opere. Principele. Groapa. Saptamana nebunilor. Ianus. Nuvele
Eugen Barbu
Teorema papagalului
Denis Guedj
Bunicul si lacrima din carburator
Petre Salcudeanu
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE