Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Facut pentru creatie. Descopera misterele mintilor creative
Facut pentru creatie. Descopera misterele mintilor creative
Editura: Publica
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 464
Autor(i): Scott Barry Kaufman
Editura: Publica
Colectia: Stiinte sociale

Bazata pe cercetarile inovatoare ale psihologului Scott Barry Kaufman, Facut pentru creatie explica modul in care functioneaza „mintile dezordonate” ale persoanelor extrem de creative.

Kaufman si Gregoire clarifica o serie de paradoxuri – de exemplu, meditatia mindfulness si visarea cu ochii deschisi, seriozitatea si joaca, deschiderea si sensibilitatea, singuratatea si colaborarea ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Facut pentru creatie. Descopera misterele mintilor creative

Facut pentru creatie. Descopera misterele mintilor creative

Bazata pe cercetarile inovatoare ale psihologului Scott Barry Kaufman, Facut pentru creatie explica modul in care functioneaza „mintile dezordonate” ale persoanelor extrem de creative.

Kaufman si Gregoire clarifica o serie de paradoxuri – de exemplu, meditatia mindfulness si visarea cu ochii deschisi, seriozitatea si joaca, deschiderea si sensibilitatea, singuratatea si colaborarea – pentru a demonstra ca doar acceptandu-ne propriile contradictii ne putem utiliza cu adevarat cele mai profunde resurse ale creativitatii.

Fiecare capitol exploreaza unul dintre cele zece atribute si obiceiuri ale persoanelor inventive: joaca imaginativa, pasiunea, visarea cu ochii deschisi, singuratatea, intuitia, deschiderea spre experiente noi, meditatia mindfulness, sensibilitatea, transformarea dezavantajelor in avantaje si gandirea diferita.

Cu ajutorul unor povesti despre munca si viata unor persoane precum Pablo Picasso, Frida Kahlo, Marcel Proust, David Foster Wallace, Thomas Edison, Josephine Baker, John Lennon, Michael Jackson, muzicianul Thom Yorke, campionul la sah Josh Waitzkin, designerul de jocuri video Shigeru Miyamoto si multe alte eminente creative, Facut pentru creatie ne ajuta sa intelegem mai bine inventivitatea si ne arata cum putem imbogati acest aspect esential al vietilor noastre.

Kaufman si Gregoire au realizat o prezentare utila a unor cercetari despre creativitate care ii vor putea oferi inspiratie chiar si celui mai experimentat spirit creativ. Cititorii care cauta sfaturi pentru a-si spori nivelul de creativitate le vor gasi din plin in paginile acestei carti. - THE NEW YORK TIMES

Facut pentru creatie este un manifest pentru persoanele creative. Extrem de usor de citit si plin de intelepciune, studiul realizat de Kaufman si Gregoire asupra personalitatii creative va va face sa spuneti iar si iar: „Asa sunt eu!”. - SUSAN CAIN cofondatoarea Quiet Revolution si autoarea volumului Quiet, bestseller New York Times

Cu notiuni stiintifice revolutionare si o intelepciune atemporala, Carolyn Gregoire si Scott Barry Kaufman aduc in prim-plan obiceiurile, practicile si tehnicile care ne pot ajuta sa scoatem la lumina cea mai profunda creativitate. - ARIANNA HUFFINGTON, autoarea volumului Succesul redefinit, bestseller New York Times

O imagine vie si intima asupra mintii creative, de la unul dintre cei mai creativi psihologi pe care-i cunosc. N-o ratati. - ANGELA DUCKWORTH, autoarea bestsellerului Grit

Dr. Scott Barry Kaufman este directorul stiintific al Imagination Institute din cadrul Centrului pentru Psihologie Pozitiva al Universitatii din Pennsylvania, unde studiaza masurarea si dezvoltarea imaginatiei, a creativitatii si a jocului. A scris si a editat pana acum sase carti si este autorul blogului Beautiful Minds al Scientific American si cofondator al Creativity Post. Locuieste in Philadelphia, Pennsylvania.

Carolyn Gregoire este redactor senior la Huffington Post, unde scrie despre psihologie, sanatate mintala si neurostiinte. A tinut discursuri la TEDx si Harvard Public Health Forum si a fost invitata in emisiunile posturilor TV MSNBC, History Channel si HuffPost Live. A absolvit cursurile Universitatii McGill si locuieste la New York.
Carti scrise de acelasi autor:
Scott Barry Kaufman - Facut pentru creatie. Descopera misterele mintilor creative (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Facut pentru creatie. Descopera misterele mintilor creative" ?

Cine a cumparat Facut pentru creatie. Descopera misterele mintilor creative, a mai cumparat si:
Noua cardiologie
Dr. Stephen T. Sinatra, Dr. James C. Roberts, Martin Zucker
Amurgul zeilor
Erich von Daniken
Abecedarul pentru pitici volumul 2
Dora Laura Viziteu
Ghid medical de urgente pe apa si pe uscat
Jean-Marc Le Gac
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE